VLIEGCOACH

Reacties

Rob Jakobs schreef op 13 oktober 2023:
De uitleg van waarom een vliegtuig vliegt (hoe de 'lift' ontstaat) is natuurkundig volkomen onjuist! Ik heb via het contactformulier een bericht gestuurd.

Anoniem schreef op 7 juni 2016:
De sessie die ik bij je heb gehad heeft wel geholpen. Mijn vliegangst is nu een heel stuk beter te hanteren.
Naar Indonesiƫ toe: een super gladde vlucht. Eenmaal een kleine hobbel, maar dat was op een vlucht van meer dan 14 uur te verwaarlozen.
De terugvlucht was bijna continu turbulentie, maar niet op een vervelende manier. Ik had er in ieder geval geen problemen mee. Het voelde aan alsof je op een onverharde weg reed.
Het dalen en stijgen bij Singapore ging zo geleidelijk aan dat ik echt heb zitten genieten van het uitzicht op de stad. Wie had dat gedacht?

Maar de binnenlandse vlucht ging ietsjes spannender. Een kleiner (normale afmetingen) vliegtuig tov de heen/terugvlucht, die sneller de lucht in ging. Gevoel was niet zoals het altijd is geweest, maar toch nog wel ietsjes gespannen. Maar de tijd zal het leren hoe hier mee om te gaan. Ik kan in ieder geval de tapping methode hanteren.

Wat mij wel heeft verbaasd (positief hoor) is dat ik in liften ben gestapt die glazen wanden hadden waardoor je naar buiten kon kijken. De eerste keer was nog even slikken, maar daarna ging het eigenlijk best goed. Zelfs zo goed dat ik er ook alleen in durfde.
En ook de klim naar de krater van een vulkaan ging goed, zowel naar boven als beneden. Eenmaal boven kreeg ik wel even de zenuwen, maar dat viel eigenlijk heel snel weer mee. Ik ben niet dansend langs de vulkaankrater gegaan, maar heb wel om me heen kunnen kijken.

Anoniem schreef op 29 mei 2016:
De week voorafgaand aan mijn reis ben ik aan het oefenen geweest met mijn klop-oefening. Dat hielp me rustig te maken. Op de ochtend van vertrek voelde ik me licht gespannen. Ook bij het opstijgen voelde ik wat spanning. Verder tijdens de kruistocht gebeurde er niet zoveel. Wat gepuzzeld, gegeten, gedronken. Heerlijke vakantie gehad. De terugreis hetzelfde patroon. Prima vlucht, niets aan het handje.

Anoniem schreef op 2 mei 2016:
Het ging best prima! Ik was aardig ontspannen. De terugreis was er een beetje turbulentie en voelde ik wel een lichte spanning, maar niet vergelijkbaar met voorheen. Nu kan ik weer zonder knoop in mijn maag een reis boeken.

Mike schreef op 27 juli 2015:
In anderhalf uur tijd mijn vliegangst meer dan gehalveerd. Dat had ik totaal niet verwacht. Ook nog eens op een hele leuke, ontspannen en gezellige manier. Na 6 jaar niet meer vliegen overweeg ik nu om weer eens in te stappen. Bedankt, Henk!

Laat hier je reactie achter

Naam
Je reactie
Om er zeker van te zijn, dat dit formulier is ingevuld door een persoon en niet door een spam-programma, word je verzocht om de code over te nemen.
Code